Eladó Ingatlanok Országosan

Rólam mondták

Az ügyfeleim véleménye, akiknek sikeresen értékesítettem az ingatlanjukat

III. ker. Kaszásdűlőn, az Apát utcában eladott lakás 2020.04.16.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Tóth Róbert-nak, aki ezekben a nehéz időkben is segítséget nyújtott lakásunk eladásában.

Nemrég megtaláltuk álmaink új otthonát, már csak a régi lakásunkat kellett hozzá értékesíteni. Nem mondom, hogy egyszerű pár hónap áll mögöttünk, de Robi szakértelme, tapasztalata, nyugalma mellett végig biztonságban érezhettem magam.

Hab a tortán, hogy banki tanácsadással, lakásbiztosítással kapcsolatban is számíthattam Rá a hét minden napján!

Ezt a posztot már az új nappalinkból írom, ami Nélküle nem jöhetett volna létre!

Kívánom Neki, hogy hamarosan újra lendüljön fel a piac, és folytathassa a munkát, amire született

Gy. Dorottya

 

III. ker. Kaszásdűlő, Huszti úton lévő lakás eladása 2020.06.23.

Sziasztok, Ezúton szeretném megköszönni Tóth Róbert munkáját, hogy ebben a nehéz időben sikerült értékesítenie az ingatlanunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a munkáját, tapasztalata és szakértelme elengedhetetlen volt. Két kisgyermekkel Nélküle nem sikerült volna. Banki termékekkel és biztosítással kapcsolatban is keressétek bátran!

Köszönjük Robi!

L. József

 

III. ker. Kaszásdűlő, Szérűskeret utcai lakás eladása 2022.01.14.

Kedves Csoporttagok! Ha esetleg lakáseladás, vagy lakásvásárlást előtt álltok, és szükségetek van ehhez segítségre, tiszta szívvel ajánlom Nektek Tóth Róbert-et. Nagy tapasztalattal rendelkező, jó szakembernek tartom, aki szakértelmével és kedves személyiségével nekünk is sokat segített. Hívjátok bizalommal

P. Györgyi
 

III. ker. Üröm, Tarhos utcai ház eladása 2022. május

Az ingatlan vásárlása rendkívül gyorsan, gördülékenyen történt. Mi sem hittük volna, hogy az ingatlan első megtekintése után mindössze 6 napon belül aláírjuk az adásvételi szerződést. Ehhez nagyban hozzájárult az Ön rugalmas, gyors segítsége és nem utolsósorban korrekt hozzáállása, amelyet ezúton is hálásan köszönünk!

Üdvözlettel, Alíz

 

XIII Visegrádi u. 57 m2-es 2 szobásfelújítandó, erkélyes lakás eladása 2022. szeptember

  • Én személy szerint tökéletesen megvagyok elégedve mindennel. Az ügyünk kezelésében, az egész ingatlan adásvétel előkészítésében és lebonyolításával kapcsolatosan teljes mértékben meg vagyok elégedve.

Még egyszer köszönet mindenért! Csak ajánlani tudom!

További jó egészséget, sok jó ügyfeleket kívánok!

Köszönettel: Erika (eladó 1)

  • Köszönöm a munkáját!
    A lakásunkhoz komoly érzelmi szálak fűztek, mivel a szüleink ott éltek, ezért nehéz volt a döntés, hogy eladjuk-e egyáltalán. Tisztában voltunk azzal a testvéremmel, hogy az ingatlan teljes felújításra szorul, ezért az értékesítés is lassabb lesz. Robi javaslatára (és költségére!) elkészítette a helyiségek 3D látványterveit, ami nagyban hozzájárult az értékesítési idő lerövidítéséhez.
    Korrekt, és a mai helyzethez képest gyors volt az értékesítés. Külön köszönöm, hogy szinte semmit se kellett ez ügyben intézkednünk. Úgymond minden terhet levett a vállunkról.  

    További jó munkát és sikeres értékesítéseket kívánok! Üdvözlettel: Gabriella (eladó 2)